0

С тарши треньорът на Барселона Шави Ернандес не изпадна в еуфория след успеха с 3:0 над Реал Мадрид. “Като игра, мачът беше равностоен. Имаше моменти на изчакване, с продължително владеене на топката. Изправихме се срещу изключително силен физически съперник, дори най-силният в света. Доволен съм от показаното. Това е Ел Класико и няма място за сантименти. Резултатът е много добър, но това не означава, че сме били перфектни. Реал разполага с по-широка скамейка от нас. Има още доста неща, които да подобряваме”, сподели Шави.

Барса - 3 гола vs Реал - 4 греди! Над 80 000 видяха на живо класиката за Шави и компания в Ел Класико (ВИДЕО)

Той коментира и трансферните слухове за Усман Дембеле, който е свързван все повече с ПСЖ. “Дембеле? Ще видим какво ще се случи до края на трансферния прозорец. Той е щастлив в Барселона. Ако има нещо различо, ще ни каже. Засега е тук и е щастлив”, коментира наставникът. В следващата си контрола Барса ще премери сили с Милан на 2 август.

Карло Анчелоти беше спокоен след загубата с 0:3 от Барселона. Опитният специалист отчете, че отборът му се е представил добре и резултатът не е справедлив. 

“Имаше много хубави неща в играта ни. Пресирахме добре, движехме се постоянно, създадохме доста положения. Преди почивката лесно губехме топката, а в края на мача станахме прекалено агресивни и това ни коства получаването на още два гола. Не е приятно да губиш, но предпочитам да се фокусирам върху положителното от срещата. В продължение на един час играхме наистина силно”, коментира Анчелоти.