0

В ъпреки тежкото поражение с 0:4 в реванша срещу Сепси в Лигата на Конференциите, вратарят на ЦСКА Густаво Бусато остава оптимист и обещава "червените" да се борят за титлата и дори се заканва да я спечелят. Столичани напускат европейския клубен турнир само след един изигран кръг и общо поражение с 0:6.

"Отборът на Сепси е много сериозен. В предишните 7-8 мача не са допуснали гол. Тъжен съм, защото отпадаме и днес загубихме. Но трябва да вложим цялата си енергия в бъдеще и да търсим решение. Ние като отбор днес допуснахме грешки и не е момента да търсим индивидуални такива. Трябва да се признаят и качествата на отбора на Сепси", започна Бусато.

След това той обясни, че моментът е преломен в ЦСКА, защото само от няколко дни имат нов треньор.

"Имаме нов треньор, който има нови идеи. Сигурен съм, че ни чакат големи неща през този сезон. Ще спечелим трофеи. Вероятно днес тези думи предизвикват недоверие. Но аз като един от най-опитните в отбора обещавам, че всичко ще се промени с този нов треньор с времето. Ще изглеждаме така, както подхожда на ЦСКА. Тази година вече трябва да сме шампиони, за да компенсираме нашите фенове. Аз лично ще дам 1000 процента от себе си, за да зарадвам нашите привърженици", обяви опитният бразилски вратар на ЦСКА.