0

Н е заслужавахме да загубим, в последния мач ще опитаме да увеличим точковия си актив, заяви след загубата 0:1 от Цървена звезда треньорът на Лудогорец Станислав Генчев. Българският шампион е последен с 1 точка в групата на Лига Европа, в която датският Мидтиланд удари 3:2 Брага в другия мач от предпоследния кръг.

"Равностоен мач, почти без голови положения пред двете врати. Едно прекрасно отиграване през второто полувреме доведе до гол в нашата врата, гол от висока класа. Не заслужавахме да загубим.

Всяка точка е важна за Лудогорец в Европа и в последния мач ще опитаме да увеличим точковия си актив, макар че нямаме шансове за по-предно класиране."

Лудогорец загуби минимално от Цървена звезда в Белград
Лудогорец Цървена звезда Лудогорец Цървена звезда Лудогорец Цървена звезда
10

Колегата му от Цървена звезда Деян Станкович похвали своите, които се борили като лъвове срещу „орлите“ от Разград. "Много съм доволен. Моите момчета се бориха като лъвове. Имаше битка на терена. Предстои още един мач, отиваме в Брага да спечелим и да завършим първи в групата.

Имам играчи, които могат да шутират към вратата отдалеч и точно така падна голът. Лудогорец е качествен отбор и също игра добре.”

В последния мач на 9 декември Лудогорец посреща в Разград Мидтиланд.

Класиране:
1. Цървена звезда 5 3 1 1 5:3 10 точки
2. Брага 5 3 0 2 11:8 9
3. Мидтиланд 5 2 2 1 7:7 8
4. Лудогорец 5 0 1 4 3:8 1