0

Н ай-хубавото е, че завършихме мача без контузии, каза след загубата от Будьо/Глимт в Норвегия треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов.

По думите му затрудненията за отбора дошли от трудната адаптация към изкуствения терен. „Трудно се адаптирахме към терена през първото полувреме. Закъснявахме в персоналното пазене на съперника”, анализира той.

„Исках да вкараме по-голяма агресия в средата на терена, защото там е разковничето. Но тази агресия не се получи.

Второто полувреме беше равностойно, имахме и нашите ситуации, особено положението на Кайседо с глава.

Смените ги предприех с цел да запазя силите на част от играчите за следващия мач. Най-хубавото е, че завършихме мача без контузии. Тези мачове са само от полза. Видяхме докъде сме, сравнихме нашето ниво с останалите, видяхме къде трябва да се подсилим в трансферните прозорци."

ЦСКА загуби 0:2 от Будьо/Глимт на изкуствения терен в Северна Норвегия
ЦСКА Будьо Глимт ЦСКА Будьо Глимт ЦСКА Будьо Глимт
4

Колегата му от Будьо/Глимт Киетил Кнутсен призна, че ЦСКА е затруднил отбора му след почивката. „През второто полувреме двубоят стана друг. ЦСКА беше по-добър във владеенето на топката, контролираха играта и за нас не беше лесно“, каза Кнутсен.

„Много съм доволен от играта ни през първото полувреме. Пресирахме много добре и контролирахме мача. Страхотно е за всички в клуба, че вече 22 мача нямаме загуба.
ЦСКА не ни изненада. Това е добър отбор със силни индивидуалности. Теренът у дома ни дава предимство, трудно се играе в северна Норвегия."