0

Л егендата на Рома Франческо Тоти защити треньора Жозе Моуриньо от критиките, които португалският специалист търпи в последно време заради слабите изяви на "вълците". В последните 12 мача във всички турнири тимът записа само четири победи срещу 6 загуби и две равенства. Едно от пораженията бе изключително позорно – 1:6 от Бодьо/Глимт.
"Имаше тръпка, защото не бях гледал Рома на стадиона от две години. Благодаря на феновете за топлото отношение, тук съм си у дома. В момента отборът не изживява най-добрите си дни, но ако не страдаш, не си никакъв фен на Рома. Свикнали сме с тези върхове и спадове, но със сигурен, че Моуриньо иска да донесе успехи и нека му дадем време. За да печелиш трофеи, ти трябват силни играчи. Не искам да омаловажавам сегашния отбор, но в него не виждам шампиони. Има добри играчи, но нищо повече", каза още Тоти.

В същото време ръководството на Евертън обмисля възможността да покани Жозе Моуриньо за нов старши треньор на мястото на Рафа Бенитес, твърди "Дейли Мирър".


В последните 10 мача във Висшата лига "карамелите" допуснаха цели 7 поражения, включително и 1:4 в дербито срещу Ливърпул.
Според изданието испанецът няма да остане дълго начело на клуба, ако резултатите не се подобрят в следващите няколко седмици, а именно Моуриньо е фаворит №1 за поста на Бенистес.