0

Г олямата звезда на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо е шокирал всички с решението си да не се връща в клуба. Според The Athletic, който цитира човек от клуба моментът в който футболистът обявил за желанието си да си тръгне бил определен като шокиращ. Това станало в събота вечерта, а в понеделник Манчестър Юнайтед стартирал предсезонната си подготовка. Тогава треньорът Ерик тен Хаг обявил на играчите, че Роналдо се бави заради семейни проблеми. В последствие всички били смутени от случващото се с португалската звезда. До последно треньорът на тима вярвал, че Роналдо ще е на разположение за новия сезон. Оказало се обаче, че Тен Хаг ноучил от трети човек, че Роналдо няма намерение да се връща в клуба. 

Междувременно хиляди фенове на Манчестър Юнайтед от Тайланд поздравиха отбора в събота при пристигането му на летището в Банкок за приятелски мач срещу Ливърпул следващата седмица.

"Юнайтед! Юнайтед!", крещяха те когато пристигна тимът от Висшата лига. Феновете бяха разочаровани заради отсъствието на Кристиано Роналдо, но показа въодушевлението си от новия мениджър на тима Ерик тен Хаг, който водеше групата заедно с халфа Бруно Фернандеш, вратаря Давид Де Хеа и нападателя Маркъс Рашфорд. 

Манчестър Юнайтед и Ливърпул ще играят помежду си във вторник, като това е първи мач на чуждестранни отбори в азиатската страна от началото на пандемията. Ливърпул се очаква да пристигне в неделя по обяд.

Предсезонната контрола е част от турнето на двата тима преди старта на сезона във Висшата лига другия месец. След това Юнайтед ще пътува до Мелбърн, а Ливърпул - до Сингапур. Феновете са разочаровани от отсъствието на Роналдо, но продължават да му се възхищават.