0

У нгария се опъна сериозно на Германия. Воденият от Марко Роси тим направи 1:1 срещу Германия на свой терен. Преди няколко дни бе победен тима на Англия, а сега немците също се спънаха при гостуването в Будапеща.

Головете паднаха в първите 9 минути. Домакините поведоха чрез Наги в 6-ата, а Хофман изравни в 9-ата. Не бяха изминали и 6 минути от началото на мача и Унгария поведе в резултата. Ласло Наги получи топката в наказателното поле и вкара в мрежата на немците. След още три минути игра обаче Германия показа, че няма да се предаде толкова лесно. Нико Шлотербек изпрати топката към Джонас Хофман, който реализира за 1:1.

Германия овладя мача и опита бързо да вкара втори гол, но това не се получи. В 20-ата минута Кай Хаверц пропусна от чудесна позиция, след като изпрати топката в аут от десетина метра разстояние.

Унгарците заиграха добре групирани в защита и въпреки опитите, не позволяваха на Германия да създава чисти голови положения. В 41-ата минута Давид Раум получи добър пас в наказателното поле, стреля, но топката премина покрай гредата.

Второто полувреме започна накъсано с няколко футболисти, които се нуждаеха от медицинска помощ. То бе доста по-скучно от първата част и в крайна сметка мачът завърши 1:1.