0

В ратарят на Левски Пламен Андреев говори пред журналистите след прибирането на отбора от Франкфурт, където снощи "сините" загубиха с 0:2 от Айнтрахт и не успяха да влязат в групите на Лигата на конференциите.

"Чувството да играеш на този стадион във Франкфурт и пред такава публика е невероятно. Всички трябва да се гордеем от това, което постигнахме в Европа през последния месец.

Нормално е да има разочарование - все пак оставаха 10 минути в мач, с който можеше да влезем в групите на Лигата на конференциите.

Изиграхме 6 мача в Европа и отпаднахме от отбор, който само преди две години спечели Лига Европа. Целите пред нас са вече в първенството и за Купата на България", заяви Андреев.

Задоволство от постигнатото до тук изрази и Андриан Краев:

"Чувството беше уникално. Това беше един безценен опит за нашия отбор. Имахме нужда от това нещо, за да си повярваме и да израснем като колектив. Всички помечтахме до последно.

Пропукахме се в последните 10 минути. Искам да благодаря на феновете за този месец, месец и половина. Беше невероятно приключение за нас. Надявам се това да ни донесе увереност и да ни помага занапред.

Доста сме изморени, но бързо ще се възстановим. Веднага се вдигаме, играем пред нашата публика и още от утре трябва да покажем, че сме готови на всичко да се борим за шампиони.

Заредени сме с позитивизъм, сверихме си часовника. Мисля, че не сме толкова далече, просто ни трябва още малко опит и такива мачове. Класата я имаме. Очаква ни светло бъдеще“, завърши Краев.