0

Д юкенс Назон отиде до кипърския Пафос, но така и не стигна до подписване на договор с тима от Острова на Афродита. Две са версиите за провала на продажбата на голмайстора на ЦСКА, когото „червените“ искат да засилят в чужбина срещу трансферна сума сега, защото през лятото той може да си тръгне без пари, пише „Мач Телеграф“ в днешния си брой.

Според ръководството на клуба от Борисовата градина причината била промяната на условията по договора и най-вече намаляването на заплатата на Назон. 

Други източници обаче изтъкват, че хаитянинът не е минал успешно медицинските тестове в Кипър и затова е бил отпратен. Тази версия набира сила и заради факта, че собственик на Пафос е милиардер - руския богаташ Роман Дубов, а в клуба за привличането на Назон е действал клубният директор Кристиано Джарета, който беше на работа в ЦСКА-София. 

Това вече е история, сега на дневен ред е продажбата на 29-годишния здравеняк в руския Ахмат от столицата на Чечня Грозни. Зимният трансферен прозорец в Руската федерация затваря на 22 февруари.

Оказва се, обаче, че има пауза в преговорите, тъй като Ахмат се пазари със Зенит за своя естонски защитник Евгени Харин. 

Близо ли са до сделка Ахмат и ЦСКА за Назон – подробностите в днешния брой на „Мач Телеграф“