0

Н овината, че бившият футболист на Челси и Нюкасъл Кристиан Атсу е изваден жив от риуните в Турция, се оказаха фалшиви. Както е ясно, две силни земетресения ударили страната в сутрешните часове днес, стотици загинаха, а сред издирваните има и много спортисти. Атсу и още няколко членове на неговия Хатайспор са били затрупани под сринала се сграда в град Антакия, се разбра по-рано днес.

Португалското издание „A Bola“ съобщи преди час, че Атсу е бил намерен и изваден жив от риуните, като се позовава на турски източници.

Изданието допълва, че футболистът е имал проблеми с дишането, а десният му крак е бил наранен, заради което веднага е бил откаран в болница, където да се възстанови от шока и травмите.

Що се отнася до останалите футболисти и официални лица от Хатайспор, сред които е и спортният директор на тима Танер Савут, информация за тях все още липсваше.

В Инстаграм обаче турския съотборник на Атсу - Алъджъ, отрече новината на „A Bola“. Бившият играч от Висшата лига и директорът на Хатайспор Танер Савут още се водили в неизвестност.