0

В ъпреки че загуби от „Лудогорец“ с 1:2, в „Левски“ настроението е приповдигнато след мача в Разград. Причината е, че „сините“ показаха добра игра и щяха да вземат точка, но Сотириу вкара победния гол в последната минута и донесе успеха за шампионите.

Въпреки че загуби от „Лудогорец“ с 1:2, в „Левски“ настроението е приповдигнато след мача в Разград. Причината е, че „сините“ показаха добра игра и щяха да вземат точка, но Сотириу вкара победния гол в последната минута и донесе успеха за шампионите.

Представянето на „Левски“ се понрави на феновете, а след двубоя треньорът Станимир Стоилов постави висока цел – класиране за евротурнирите. За да се случи това, има два начина – единият е „Левски“ да спечели Купата на България, а другият е да си осигури място от първенството. За целта „сините“ със сигурност трябва да се преборят за четвъртото място в класирането, като в момента разликата между тях и „Черно море“ е 6 точки.

„Стана интересен двубой за хората, за нас също беше интересно да видим дали отборът се развива, сподели Мъри. - Единственото негативно е, че загубихме. Като се има предвид класата на „Лудогорец“, те си вкараха двете положения. Играхме на добро ниво. Вижда се, че имаме футболен напредък и се надявам следващия път да спечелим. За нас целта е Европа.

Когато играем със самочувстве, настроение и загубим, не е толкова страшно“, обобщи Мъри.

Задоволството си демонстрираха и феновете, които с декларация поздравиха отбора за сърцатата игра. "Изводът след мача е, че „Левски“ игра добре и беше домакин в Разград! „Левски“ излезе да се надиграва с „Лудогорец“ и го направи успешно. Минаха времената, в които бяхме пушечно месо за двата провинциални отбора. А на Мъри трябва да се вдигне паметник на „Герена“ за всичко, което прави!“, написаха от Сектор „Б“.

След този мач „Лудогорец“ също може да е доволен, защото вече води с 8 точки на върха пред преследвача ЦСКА и титлата изглежда все по-близо. В следващия кръг „орлите“ имат леко гостуване на „Царско село“, а „Левски“ е домакин на „Локомотив“ (Сф).