0

В алери Божинов изплакна око с най-красивата спортна журналистка в Италия Дилета Леота.

35-годишният футболист, който в момента е без отбор, изгледа дербито Милан – Интер (1:1).

Крака

Миналия през цели осем италиански отбора (Лече, Фиорентина, Ювентус, Парма, Верона, Виченца, Тернана и Пескара) Божинов преди няколко дни се похвали с билет за мача, а в неделя се показа от трибуните и се снима с фенове на двата тима.


Звездата на вечерта на „Сан Сиро“ обаче беше 30-годишната Леота, която разголила гръд, взимайки интервюта на терена за телевизия DAZN. Допълнителен акцент в облеклото й бяха ултракъсата пола и високите черни ботушки. “Краката на Дилета засенчиха Златан Ибрахимович“, написаха на Апенините.

Тръпка

Междувременно бившата тръпка на огнената сицилианка – Джан Яман, посрещна без жена до себе си 32-ия си рожден ден. Турският актьор прекара празника в Италия, където вече се радва на огромна популярност покрай романса със спортната журналистка, участието си в сериала „Сандокан“ и поканите за много рекламни клипове. В момента той снима поредния си филм, този път за местния Канал 5, с Франческа Килеми в главната женска роля. Въпреки че беше затрупан с честитки от феновете си в Инстаграм, където се радва на почти 9 млн. последователи, той не получи поздрав от Леота в социалната мрежа.
През септември Дилета призна в ток шоуто „Верисимо“ за края на бурната си връзка с Яман, ала увери, че още изпитва любов към него. Само месеци след запознанството им Джан поиска ръката на блондинката, която обаче му отговорила, че още не е готова за брак и деца.