0

У анда Нара е изяснявала отношенията си с Еухения „Чайна“ Суарес цели 40 минути по телефона след изневярата на Мауро Икарди.
Двете аржентинки провели наистина „огнен“ разговор, разкри Янина Латоре, водеща на предаването LAM. Най-лошият момент от скандала бил когато Уанда попитала актрисата защо е идвала в Париж. „За да си легна с мъжа ти, но не можахме“. След тези думи законната половинка на звездата на ПСЖ избухнала със заплахата: „Рано или късно ще се срещнем“.
34-годишната моделка и Мауро се прибраха от помирителната си ваканция в Дубай. „След 4 незабравими дни, се връщаме у дома. Петте най-важни хора в живота ни очакват“, написа Нара, имайки предвид двете си дъщери от Икарди и тримата си синове от бившия му съотборник Макси Лопес.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Известният аржентински журналист Адзаро коментира в ефира ситуацията така: „Големият страх на Икарди е, че е видял какво се е случило на Макси Лопес. Икарди искаше да се раздели с Уанда преди много месеци. Освен това вярвам, че подсъзнателно, когато оставяте толкова много улики, нещо във вас иска другият човек да разбере. Това е като да си оставите компютъра с отворен WhatsApp. Нещо вътре в теб иска жена ти да разбере, но ти не го правиш. Не мисля, че Икарди е глупав. Това е двойка, която е родена по противоречив начин и следователно, ако се разпадне, ще бъде спорно кой е виновен. Самия Мауро пострада много от ситуацията с Лопес и имаше проблеми в съблекалнята на Интер, съотборниците му в Аржентина го бойкотираха“.