0

С кандалният бивш футболист Саша Чурчич посочи рецептата за класирането на Сърбия на световното първенство в Катар следващата година.
Западните ни съседи снощи играха с Португалия. Трябваше им победа, за да завършат първи и да си осигурят място на финала. „Нека селекционерът Пикси Стойкович подготвя тактиката. А с мотивацията ще се захвана аз чрез видеовръзка“, коментира Чурчич, известен в родината си и Англия с прякора Джани.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

Голове

Най-големият проблем според 49-годишния бивш халф на ОФК Београд, Партизан, Болтън, Астън Вила и Кристъл Палас е головата немощ на Лука Йович. Според Джани голяма вина за това има и половинката на нападателя – моделът София Милошевич. „Много ме притеснява малкият манекен Йович. Отправям молба към София – нека затвори манекенските си крака, нека го лиши от кондиционна тренировка. Тогава той ще може да влезе и да вкара на терена“, изригна Джани.

Той обаче сгафи жестоко и си навлече гнева на феновете, тъй като взе на подбив бременна жена. 30-годишната София носи второто дете на Йович, на 23 г., след като през септември 2020-а го дари със син Алексей.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

Връзки

Самият Чурчич е доста скандална личност. Той сложи край на кариерата си едва на 28 години заради контузия, а след това участва в редица риалити предавания в родината си. 

Джани обича да се хвали с връзките си с известни жени, сред които Наоми Кембъл, Ева Херцигова и Кармен Електра. „Наоми не ми пусна веднага. Трудна е, правихме секс чак на 20-ата среща. Бяхме заедно около 30 пъти, страхотна е в леглото. Разделих се с нея, защото е много небрежна, навсякъде по пода имаше нейни коси, а аз съм гнуслив“, разказа преди повече от година в интервю пред „Инсайдер“ бившият футболист. Като най-добра в секса той определи Електра, с която превели секс край басейна до 7 часа сутринта.