0

Д рамите в семейството на Уанда Нара нямат край. Този път клюката не е за нея и брачния й живот, а за баща й Андреас.
Медиите в Аржентина от няколко дни тръбят, че 64-годишният мъж е забил младо гадже. Новината потвърди самият той пред местно радио. „Заедно сме от около месец. Супер ни е, но все още се опознаваме“, каза господин Нара. Любимата му се казва Деби Хименес и е с 28 години по-млада от него. На 36 тя е само с 2 години по-голяма от Уанда и с три от другата му дъщеря Заира.

Смях

„Най-много ми харесва, че заедно постоянно се смеем“, коментира още Андреас. Деби, която в социалните мрежи се представя като „публична личност“, също открехна вратата към връзката.


„Ние заедно! Плача от смях, когато съм с теб. Благословена съм, че те имам в живота си. Правиш ме щастлива“, написа блондинката в Инстаграм и публикува няколко общи снимки.

Сватба

Не е известно как ще реагира Уанда на новата любовна авантюра на баща си. Тя самата има много проблеми с брака си и изневярата на съпруга си – нападателя на ПСЖ Мауро Икарди, а и от години е в лоши отношения с Андреас.
Самият той наскоро приключи друга връзка, отново с по-млада жена – модела Памела Аоста, с която планираше дори сватба до края на годината. Двамата бяха заедно, след като се запознаха по време на шофьорски курсове. Тя се яви, за да се научи да кара, а той беше нейният инструктор. Андреас и Памела дори планираха дете, тъй като Нара искаше да дари с братче дъщерите си. Опитите им обаче завършиха без успех, за което той лично обяви.