0

П алавата англичанка Есте покани Новак Джокович да кара карантина с нея, вместо да бере ядове покрай проблемите с депортирането от Австралия. Момичето на повикване придоби популярност на Острова в средата на декември, когато се похвали, че е имала сесия с играч на "Манчестър Сити" в нейното подземие с червени стени. Тогава сама нарече себе си "строга господарка", с което намекна, че има доминантна роля в интимните игри.

Палавата англичанка Есте покани Новак Джокович да кара карантина с нея, вместо да бере ядове покрай проблемите с депортирането от Австралия. Момичето на повикване придоби популярност на Острова в средата на декември, когато се похвали, че е имала сесия с играч на "Манчестър Сити" в нейното подземие с червени стени. Тогава сама нарече себе си "строга господарка", с което намекна, че има доминантна роля в интимните игри.

Сега тя се обърна и към тенисиста, предлагайки му да я посети. "Новак може да прекара време с мен, аз няма да го изгоня", увери изкусителката във видеото, публикувано в TikTok, и добави: "Можеш да караш карантина с мен. Или да играеш на Estee Open".

Самият Джокович ще остане няколко дни в Белград с родителите и брат си Джордже, след което ще потегли към Марбея. Там са жена му Йелена, синът Стефан и дъщерята Тара.

Следващият турнир, за който световният №1 е заявен, е в Дубай от 21 до 26 февруари и той все още е в календара му.

Представител на организаторите обяви пред Ройтерс, че играчите трябва да представят негативен PCR тест, за да влязат в ОАЕ.

Сърбинът е очакван и на турнира в Мадрид в края на април. "Участието му би било голяма реклама за нас", каза кметът на града Хосе Луис Мартинес-Алмейда. Той все пак уточни, че последна дума ще имат властите, които решават при какви правила може да се влиза в Испания.

За момента не се изисква задължителна ваксинация, затова и сърбинът необезпокоявано пребивава в Марбея навръх Нова година. Говорителката на правителството на страната Изабел Родригес обаче заяви, че Ноле ще трябва да се ваксинира. "Това, което г-н Джокович трябва да направи, е да се ваксинира, това би било най-разумното нещо в момента", каза на пресконференция тя.

Испанският премиер Педро Санчес пък бе категоричен: „Правилата са създадени, за да се спазват и няма никой над тях. Всеки спортист, който се надява да се състезава у нас, трябва да спазва здравните разпоредби на Испания”.