0

Т реньорът на „Левски“ Станимир Стоилов даде пресконференция преди срещата със „Славия“, която е днес от 17:30 часа в "Овча купел". Мъри се надява футболистите му да покажат на какво са способни и да спечелят трите точки.

Треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов даде пресконференция преди срещата със „Славия“, която е днес от 17:30 часа в "Овча купел". Мъри се надява футболистите му да покажат на какво са способни и да спечелят трите точки.

Спецът призна, че в последните години „белите“ имат превес, като целта е „Левски“ да сложи край на тази негативна серия.

"Славия" има изключително силно и положително представяне тази година, коментира Стоилов. - Спечелиха много мачове, вървят уверено в първенството и направиха голям скок в развитието си. Заслужават уважение. От нашия отбор обаче зависи как ще се представим и как ще завърши срещата", каза Стоилов. Не гледаме на този мач като такъв на чужд терен, а като домакински. Факт е, че "Славия" има превес в последните години, това трябва да дава допълнителна мотивация на играчите. Трябва да припомним обаче, че "Левски" е с повече победи в исторически план", подчерта Мъри.

В същото време националният вратар на „Левски“ Николай Михайлов е пред трансфер в Саудитска Арабия. Стражът грабна окото на арабите след много силното си представяне в синия отбор от началото на сезона, както и с факта, че отново е в „А“ тима на България. Преговорите между двете страни са много напреднали, като се очаква развръзка да има в близките дни.