0

П омощник-треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков е убеден, че публиката ще се наслади на зрелище в дербито с "Левски". Двубоят между вечните съперници е утре от 14:00 часа на ст. „Васил Левски“. Нанков се яви на пресконференцията, тъй като старши треньорът Стойчо Младенов взел решение да не присъства на срещата с медиите.

Помощник-треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков е убеден, че публиката ще се наслади на зрелище в дербито с "Левски". Двубоят между вечните съперници е утре от 14:00 часа на ст. „Васил Левски“. Нанков се яви на пресконференцията, тъй като старши треньорът Стойчо Младенов взел решение да не присъства на срещата с медиите.

„Тренираме добре, има настроение в отбора. На 90% са здрави всички и ще са на разположение на старши треньора Стойчо Младенов. Имаме някои контузени. Варела няма да играе, както и Гарсес. Хубавото е, че Вион се връща в групата за мача. Очаква ни най-хубавият мач в България, ще има много публика.

И времето се надявам да е добро за мача. Настройките и за двата отбора ще са за победа. Надявам се ние да излезем победители. В Левски има надграждане, имаха нелоши мачове през пролетта. Смятам, че ние сме по-класният отбор и се надявам да победим“, сподели Нанков.

Междувременно стана ясно, че в лагера на "сините" има проблеми. Новото попълнение в "Левски" Филип Кръстев е с вирусна инфекция, като е вдигнал температура и е много отпаднал. Тестът му за коронавирус обаче е бил отрицателен. От "Герена" стискат палци той да се оправи до дербито в неделя.