0

Ф ондация "Стилиян Петров" вече има активен DMS (Donors Message Service) за дарение. Всеки, който има желание да подкрепи каузата на един от най-обичаните български футболисти, да застане до хората, борещи се с онкологични заболявания, и да им дари Надежда, може да го направи, като изпрати SMS с текст DMS STAN. Цената на всяко едно съобщение е 1 лев.

„Вълнувам се, че Фондация „Стилиян Петров“ предоставя още един начин за подкрепа на всички онези, които преминават през тежък период в своя живот. Вярвам, че ще успеем да им бъдем в помощ“, сподели Стилиян Петров.

Припомняме, че на 6 септември 2023 г., водени от Капитана, световни и европейски шампиони, носители на КЕШ и трофея от Шампионската лига, първенци на Англия, Германия, Италия, Шотландия и Франция, носители на "Златната топка", "Златната обувка" и куп други звездни отличия ще се съберат в центъра на София, за да покажат, че по-силна от болката е само… Надеждата!  

"Благотворителният "Мач на Надеждата" ще бъде специално събитие за всички онези, които се борят с коварната болест. Убеден съм, че ще им дадем сили, кураж, но най-вече – Надежда", допълни още рекордьорът по мачове с националната фланелка на България.