0

С ръбската баскетболистка Милица Дабович се оказа изключително успешна не само в платформата "Onlifens" , но и в други подобни, гърмят медиите в западната ни съседка. Тя зарибяха мъжете с клипове в  Instagram, а след това те могат да видят  пълното съдържание на еротичните й изяви в сайтовете за възрастни.

За около две седмици Дабович събра повече от 4000 последователи. Абонаментът за нейния профил е 15 долара на човек. Така тя вече прибира по 60 000 долара на месец от горещите снимки, които обича да прави.

Освен със специфична визия, изваяно тяло, постовете й са украсени и със следните послания: „Всичко, от което се нуждая, е любов и ти“, „Не можеш да ме имаш, но можеш да ми се довериш“, „Вземи ме“, „Имаш ли нужда от нещо повече?“, „Можеш да ме гледаш, но не и да ме докосваш“..

Наскоро обаче тя обра точките в телевизионна изяви, в която обяви, че не може да си спомни с колко мъже е била. "Краката ми бяха разтворени през цялото време. Търсех любов, но мъжете ми взеха буквално всичко. Простих на бащата на детето си, който не знам кой е, но не и на себе си. От всички мъже на света все попадах на най-лошите", разкри през сълзи блондинката.

"Тъкмо се изправят от един, а след това друг ме връщаше на дъното. Най-лошите хора на света са изнасилвачите и убийците, но има и трети тип мъже - тези, които крадат залъка от детето ти", завърши тя.