0

Б ивша на Борис Бекер се хвърли да го брани като Матросов. Става въпрос за Лили, с която имаше брак от 2009 година насам, но се разделиха през 2016 година. Тенис легендата има син от нея - Амадеус. Лили бе гост на известния водещ Пиърс Моргън и предаването му "Нецензорно". Тя обави, че затъването на Борис е обединило бившите му, както и неговите деца.

"Той е фантастичен баща, забавен човек, честно казано - или имаш тази харизма, или я нямаш. Той я има. Ако сте го срещали, знаете колко е харизматичен. Когато седнеш с него и той разкаже история, просто го гледаш. Тези сини очи - просто чаровник", обяви Лили и допълни, че се е сдобрила с наследничката си в леглото на Борис - Лилиян Монтейро. Освен това й е било доста трудно да каже на Амадеус, че татко му е в затвора, но пък той вече нямал търпение да го посети там.

"Лилиян каза, че Борис е добре. Според мен тази присъда е прекалено голяма, колкото и да съм пристрасна", отсече още хубавицата. Тя допълни, че е изпратила сърце на Борис с ръце, когато са му обявили присъдата, а освен това се стяга за свиждане още през уикенда.