0

Н ай-добрата сръбска лекоатлетка Ивана Шпанович отново си връща моминското име и добавката Вулета отпада, тъй като се развежда с фитнес-инструктора Марко Вулета. Двамата се ожениха преди малко повече от две години, през септември 2021-а след като общо навъртяха четири години връзка и брак, но любовта се разпадна, съобщава Hello.rsу цитиран от БТА.

Преди да се събере с Марко Вулета, тя имаше 10-годишна връзка c друг мъж и когато всички очакваха, че ще се озове с него пред олтара, но двойката се раздели..

С доскорошния й приятел Марко, Ивана често публикуваше снимки от съвместни тренировки, след които Шпанович спечели някои от най-големите титли в кариерата си.

Но последната промяна е, че си е сменила фамилията в профилите в социалните мрежи и върна само Шпанович , което е потвърждение за краха на любовта. Тя заяви, че вече нямат еднакви възгледи за бъдещето, докато Марко Вулета остави съобщение в социалните мрежи, за което се смята, че е адресирано до нея и говори за фокусирането на хората само върху едно нещо в живота, докато други важни моменти са пренебрегнати.

Марко, припомняме, вчера изтри всички снимки с Ивана от социалните мрежи, докато тя все още има снимки с него в Instagram.

"Работата и тренировките приключиха, уикендът може да започне!", написа Марко Вулета докато позира в асансьора по бански и чехли и пояснява, че е далече от Сърбия – в Обединените арабски емирства.

На 33 години Шпанович има сериозна визитка в скока на дължина - световна шампионка за 2023 г., двукратна световна шампионка на закрито, двукратна европейска шампионка, трикратна европейска шампионка на закрито и петкратен носител на трофея от Диамантената лига.