0

Г ригор Димитров бе емоционален след първата си титла от ATP тура от 6 години насам. Легендата в тениса Пат Рафтър, на когото е кръстен централния корт в Бризбейн, го награди, а след това Димитров започна: "Здравейте, хора! Отдавна не съм печелил такова нещо. Малко съм емоционален. Благодаря ви", започна Гришо. "Трудно е опиша нещата. Холгер е страхотен играч. За толкова кратка кариера си направил много. Знам, че това не беше резултатът, който искаше, но бъдещето е светло пред теб", каза джентълменски Димитров.

"Любовната ми афера за Бризбейн започна преди 11 години. Да имам този трофей значи много за мен. Моите родители трябваше да побързат да тръгнат за летището. Дано да са следили резултата. Жалко, че не са тук сега. Благодаря и на директорите", добави той. "Дойде уморен съм, сега е време за почивка. Доволен съм да бъда в Австралия. Ще продължа към следващия...", завърши щастливият Григор.

ГРИГОР Е НА ВЪРХА!

Финалистът Холгер Руне добави: "Поздравления за Григор, направи невероятен турнир. Желая ти всичко най-добро", започна Руне. "Благодаря на моя отбор. Имаме какво да добавим като разстеж. Невероятен турнир, Благодаря на директорите, на Бризбейн. Тази надпреварата е на върха", добави пък Руне.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX