Ц СКА победи шампиона Ирбис-Скейт с 5:3 в дербито от хокейното първенство, което завърши с два инцидента.
Потърпевши бяха треньорите Кирил Ходулов (ЦСКА) и Ивайло Велев (Ирбис). Ходулов се оплака, че е бил ударен на пейката в лицето от един от лайнсмените. На излизане от залата Велев бе замесен в разправия, причината за която не стана известна, тъй като специалистът отказа коментар. 
"Това, което се случи, беше очаквано, тъй като от години апелирам действащи хокеисти да не ръководят мачове от първенството. Шокиран съм от това действие. Има емоции по време на мач и реферите са хората, които трябва да ги укротят. Но да идва съдията след края на мача и да държи сметка на треньор за негово поведение е недопустимо. Очаквам да видя какво ще бъде наказанието, защото трябва да има реакция", отсече Ходулов.


"Армейците" имаха преднина от 3:1, но шампионите изравниха. Драматичната развръзка настъпи в последните минути, когато "червените" вкараха две попадения. Капитанът на ЦСКА Иван Ходулов вкара първия и последния гол в мача. Чешкото попълнение Николас Ланг, Калоян Вачков и Богдан Иванов също бяха точни за успеха, а вратарят Иван Стойнов блокира 49 удара. Явор Славчев, Станислав Мухачов и Николай Божанов вкараха за Ирбис, а вратарят Димитър Димитров парира 44 изстрела.