0

П одготовката на Франк Мир за сблъсъка му с Кубрат Пулев е преминала в американската военна база Форт Бенинг в Кълъмбъс, Джорджия.
Там 42-годишният ММА боец е тренирал със спецчастите и в компанията на един от най-силните мъже на планетата Ник Бест. 

Армия

Франк Мир писка съвети за битката си с Пулев от най- добрите войници на САЩ.

 Франк Мир писка съвети за битката си с Пулев от най- добрите войници на САЩ.
Туитър

„Не мога да не благодаря на американската армия и всички във Форт Бенинг, че приеха мен и Ник сред тях миналата седмица. За мен беше голяма чест да се срещна и да тренирам с всички вас”, заяви Мир.
Двукратният световен шампион в тежка категория на UFC ще се изправи срещу Пулев на 27 ноември в Арлингтън, Тексас, в т. нар. Triad Combat. Франк увери, че мачът му с Кубрат ще е поредното предизвикателство пред него и той се готви сериозно. „Независимо дали побеждавам, губя или завършвам наравно, никога не може да се каже, че не съм приемал предизвикателството да се изправя срещу най-добрите възможни противници в цялата ми кариера. И дори времето ми като състезател да изтича, ще продължа в същия дух. Мир срещу Пулев", написа в Инстаграм звездата.

Кобрата пък намери време да отиде да гласува, часове, след като кацна в САЩ. Топбоксьорът ни предизвика истински фурор в БГ бистро в Лас Вегас, където даде своя вот заедно с мениджъра си Ивайло Гоцев, а след това доста време се снима и раздава автографи на феновете.

Преди да отлети, Пулев се срещна с 91-годишната си леля Ели. Той посети старческия дом, където живее сестрата на баща му, за да почерпи вдъхновение от възрастната жена. Леля Ели следи отблизо кариерите на своите племенници Кубрат и Тервел, като не пропусна възможността да се поинтересува от предстоящия двубой. Шоуто ще се проведе на триъгълен ринг на бейзболен стадион.