0

К илиан Мбапе ще може да играе в дербито от 1/8-финалите на Шампионската лига с „Реал“ (Мадрид). Реваншът е тази вечер от 22 часа в испанската столица, а в първата среща парижани спечелиха с 1:0 именно с гол на Мбапе.

Килиан Мбапе ще може да играе в дербито от 1/8-финалите на Шампионската лига с „Реал“ (Мадрид). Реваншът е тази вечер от 22 часа в испанската столица, а в първата среща парижани спечелиха с 1:0 именно с гол на Мбапе.

Ден преди двубоя френският нападател


получи тежък удар


от съотборника си Идриса Гей по време на една от тренировките и се смяташе, че ще остане извън групата. Състоянието на Мбапе обаче се е подобрило и той попадна сред 24-мата избраници на Почетино за двубоя в Мадрид.

Извън групата обаче остава контузеният Серхио Рамос, който все пак пътува с отбора за Испания и ще изгледа мача на настоящия и бившия си тим от трибуните.

Интересното е, че бившият треньор на „Реал“ и спряган за бъдещ такъв на „Пари Сен Жермен“ Зинедин Зидан смята да присъства на двубоя.

Очаква се на трибуните да има около 60 000 фенове,

като заради ремонтни дейности по съоръжението на „Кралския клуб“ капацитетът му е намален. В последно време Зизу активизира пътуванията до родината си, като това още повече засилва спекулациите, че именно той ще наследи Маурисио Почетино начело на ПСЖ.

В другия реванш от вечерта „Манчестър Сити“ приема също от 22 часа „Спортинг“ (Лисабон). Срещата обаче е протоколна, след като в Португалия „гражданите“ унищожиха с 5:0 съперника си и убиха интригата. „Реал“ - ПСЖ ще се излъчва по bTV Action, а „Манчестър Сити“ - „Спортинг“ по RING.BG.