0

Л ионел Меси може да направи сензационно завръщане в Барселона, защото съпругата му Антонела не се радва на живота в Париж, твърдят френските таблоиди.

Лионел Меси може да направи сензационно завръщане в Барселона, защото съпругата му Антонела не се радва на живота в Париж, твърдят френските таблоиди.

34-годишният футболит напусна „Камп Ноу“ на фона на финансовата криза в клуба през миналото лято, но по средата на дебютния му сезон в "Пари Сен Жермен" се говори за напускане. Антонела Рокуцо е казала на съпруга си, че е нещастна във френската столица и му оказва натиск да се върнат в Барселона.

Синовете им Тиаго, Матео и Чиро учат френски и им липсват приятелите от Барселона, докато Антонела изобщо не се чувства комфортно в Париж. За да влоши нещата, парижкото време е значително по-лошо, отколкото в района на Кастейдефелс, където двамата живеят, когато са в Испания.

„Ние говорим всеки ден, винаги се опитваме да избягваме очакванията, защото сме играчи и знаем как трябва да действаме в тези моменти, говорим за мачовете, за семействата си. Той ми каза, че когато играе на студа и на снега във Франция, страда много“, коментира наскоро Луис Суарес.