0

Ф утболистите на „Барселона“ имат спешна нужда от психотерапия, която да успокои нервите в тима. С тази мисия ще се заеме новият треньор на каталунците Шави, който ще има нелеката задача да успокои страстите в съблекалнята.

Футболистите на „Барселона“ имат спешна нужда от психотерапия, която да успокои нервите в тима. С тази мисия ще се заеме новият треньор на каталунците Шави, който ще има нелеката задача да успокои страстите в съблекалнята.

Че ситуацията в „Барса“ e взривоопасна, се видя при равенството 3:3 със „Селта“ в събота, което бе четвърти пореден мач без победа в първенството. По време на двубоя футболистите бяха изключително нервни и камерите уловиха на няколко пъти да се карат помежду си. В медиите дори се появи информация, че Фелипе Коутиньо е отказал да се появи в игра, за да замени контузилия се Ансу Фати. Когато беше запитан за обяснение след мача, временният треньор Серхи Бархуан не коментира. Френки де Йонг пък намекна за липсата на характери в съблекалнята.

Освен менталните проблеми, една от първите задачи за решаване пред Шави са проблемите с някои от титулярите. Ерик Гарсия, който беше привлечен от "Манчестър Сити“ през лятото, все още не убеждава. Марк-Андре тер Стеген се превърна в слабо звено, а доскоро беше един от най-добрите вратари в Ла Лига.

Също така работата на Шави ще бъде възпрепятствана и от много контузии, като в момента 11 играчи са в лазарета.