0

Т реньорът на ЦСКА Стойчо Младенов разкри причината за слабото представяне на отбора в последните срещи.

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов разкри причината за слабото представяне на отбора в последните срещи.

Екзекутора на „Ливърпул“ бе категоричен, че нарушената подготовка пречи на футболистите му да показват най-доброто от себе си. Както е известно, Младенов пое отбора от втория кръг на първенството, а част от новите попълнения бяха привлечени по-късно. Той също така защити един от най-критикуваните играчи - Яник Вилдсхут

„В един момент се оказва, че мачовете за Купата на България и Лигата на конференциите ни идват повече, тъй като част от футболистите имаха нарушена подготовка и не всички са в еднакъв ритъм. Това налага да правим ротации. В някои случаи те се оказаха успешни, друг път сбъркахме. Отлагането на мачовете ни помогна, тъй като съхранихме силите на играчите. Ако не го бяхме направили, сега ситуацията щеше да е по-тежка. Почти цялото ни нападение е съставено от нови играчи. И трите ни крила са нови попълнения.

Не им се даде достатъчно време да се адаптират.

Яник Вилдсхут е много добър футболист, прави всичко правилно в атака и защита, но бърка в последното решение. Ще видим неговата пълна сила, както и на останалите играчи, след зимната пауза. Вярвам на всички играчи. От никого не съм се отказал“, заяви специалистът пред „Арена спорт“.

„В рамките на две години трябва да създадем отбор, който да събори „Лудогорец“. Постоянно говорим за това в съблекалнята. На нас ни трябват играчи, които да имат правилния манталитет и да носят на напрежението. Работя с ръководители, които са от дълги години в спорта. Това са хора, които знаят с какво са се захванали и са наясно, че трябва да се прояви търпение“, добави Стойчо Младенов.