0

З ащитникът на Арсенал Бен Уайт се носи на крилете на любовта. Неговата муза е моделката Мили Адамс.

На 25 години тя е с година по-голяма от футболиста и е първата жена, с която той се хвали, макар и дискретно. Английският национал показа снимка, на която държи ръката на неизвестна дама. Подобен кадър се появи и в профила на пищната брюнетка. Няма съмнение чия е мъжката ръка, тъй като татуировките на китката издават, че става въпрос именно за Бен.

Любовта между футболиста и красавицата е прясна. „Заедно са от няколко седмици, наслаждават се на времето заедно в Лондон и са напълно обсебени един от друг“, разкри пред „Дейли мейл“ приближен на новата двойка.

Самата Мили била много щастлива от факта, че футболистът няма нищо против да афишира връзката им. В негова чест тя изписа първата буква от името му - Б, на изящния си бял маникюр.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILLY ADAMS (@milly_adams)

 

В края на януари, по време на паузата във Висшата лига Уайт беше сниман да се натиска с мистериозна дама в Дубай. Тя определено не е госпожица Адамс, тъй като на папарашките кадри ясно се вижда огромна татуировка на лявото й бедро, каквато новата му изгора няма.

Мацките започнаха да се лепят за Бен след сензационния му трансфер от Брайтън на Арсенал за 50 млн. паунда. Тогава мнозина се присмяха на решението на мениджъра Микел Артета, но трансферът се оказа сполучлив и до момента националът има 22 мача без смяна във Висшата лига.