0

З ащитникът на ПСЖ Люка Ернандес направи романтично предложение за брак на половинката си Виктория Триай.

28-годишният френски национал поиска ръката на любимата си по залез слънце на Ибиса. След това двамата събраха техни приятели и отпразнуваха щастливото събитие в баровска вила, която бяха наели на острова в Средиземно море. Ернандес и 35-годишната аржентинка, която е израснала в Бразилия, имат връзка от 7 месеца, но това явно не им попречи да се сгодят.

Виктория е успешен супермодел, като през последните години е базирана в Маями. Тя е луда по спорта, като поддържа формата си с фитнес. Освен това практикува източното бойно изкуство муайтай, а също и бокс.

„Обичам да ходя на фитнес, да тренирам и да чувствам, че тениската ми е мокра, когато свърша. Тогава знам, че съм направила добра тренировка. Боксът е терапевтичен за мен както за ума, така и за тялото. Правя го от 17 години, така че определено е любимата ми тренировка. Имам треньори по бокс в Маями и Доминиканската република в зависимост от страната, в която се намирам“, сподели наскоро Триай, която има 3 деца от предишни връзки.

Мацката обаче ще трябва да внимава с Люка Ернендес, който има славата на голям плейбой. След серия от изневери бившата му съпруга Амелия де ла Оса Йоренте бе на път да го натири в края на 2022 г. В името на двете им деца обаче испанката реши да му даде нов шанс. Това обаче продължи само няколко месеца. През миналата пролет в публичното пространство лъсна поредна забежка на Люка, този път с инфлуенсърката Кристина Бучино.

Това явно бе достатъчно за Йоренте, която окончателно напусна футболиста. В момента Ернандес се възстановява от тежка контузия в коляното, заради която пропусна Евро 2024. В състава на Франция бе неговият по-малък брат – Тео.