0

С екси половинката на НБА звездата Пол Джордж - Даниела Раич, обра точките на концерт на Ъшър в Лас Вегас. Балканската красавица, която е бивша стриптийзьорка, остави малко на въображението с тоалета си и го показа пред своите 218 000 последователи в Инстаграм.

С него 45-годишният изпълнител сложи точка на турнето си My Way, започнало през юли 2022-ра, като за финал падна на колене и се разплака. След стотното си шоу Ъшър се обърна към публиката с думите: „Бог да ви благослови, обичам ви!“ Следващата му изява ще е на полувремето на прочутия финал по американски футбол Супербоул на 11 февруари, който отново ще е във Вегас - „Олджайънт Стейдиъм“.

Пищната Раич също попадна под чара на осемкратния носител на „Грами“, когото отиде да слуша с приятелки.

На 12 ноември Даниела, която е родена в Ню Йорк, но е със сръбски корени, отпразнува шумно 33-ия си рожден ден. С връстника си Пол тя се запознава през 2013-а, докато следва в университета в Маями и работи в нощен клуб. На следващата година Раич завежда дело срещу олимпийския шампион от Рио 2016. Тогава сексбомбата разказва пред таблоидите, че Джордж й е предложил 1 млн. долара, за да направи аборт, когато е разбрал за първата й бременност.

В крайна сметка брюнетката ражда Оливия, а след тест за бащинство баскетболистът признава, че тя е и негова дъщеря. След 3 г. се появява Наташа, а през октомври 2021-ва Даниела дарява играча със син, когото кръщава на него - Пол Вук. Чак на следващата година тя става официално г-жа Джордж.

След много събирания и раздели 203-сантиметровият Пол и 170-сантиметровата му половинка сякаш са открили хармонията. През лятото американецът дори посети Сърбия и Черна гора, откъдето е семейството на жена му.