0

В нова драма с необуздан секс се забърка канадският баскетболист Тристан Томпсън, известен още като гаджето на Клои Кардашиян, съобщава "Телеграф".

На 1 декември бившата му лична треньорка Марали Николс роди момче, за което твърди, че е именно от аса на Сакраменто Кингс. Бащинството обаче все още не е потвърдено. Предстои дело, но големият спор между двамата сега е къде да се води то – в Калифорния или в Хюстън, където издръжката е в значително по-малък размер.

Марали още през лятото поискала пари от Тристан за изследвания и прегледи. Вместо това той й предложил 75 000 долара за аборт.

 

От съдебните изслушвания стана ясно, че двамата се срещали в хотел. Уговаряли часа и точното място в чат. Първоначално баскетболистът твърдял, че правил секс с треньорката няколко пъти на партито по повод 30-ия му рожден ден през март.

„Дейли мейл“ обаче разпространи стенограма от съда. Според показанията му връзката продължила пет месеца – от декември 2020-а до март 2021-а. Всичко се случвало зад гърба на Клои, с която има бурна любов. Двамата постоянно се събират и разделят, а последният им разрив беше точно през лятото.

Ако се докаже, че баскетболистът е баща на новороденото момче, то ще е третото му дете. 30-годишният канадец вече има 5-годишен син Принс Оливър, за когото води дълга съдебна битка за издръжка с майката Джордан Крейг. От Клои Кардашиян пък има дъщеря Тру, която се роди през април 2018-а.

Разбрала за случая с Марали, още една жена обяви за афера с канадеца. Порнозвездата с артистичния и опасен псевдоним Слим Дейнджър, която има дете от рапъра Чийф Кийф, разкри във видео: „Запознахме се на едно парти в Лос Анджелис. Плати ми над 15 000 долара. И да – плати ми и да реша проблема с бебето. Още преди това пък получих 2000 долара само да разговаряме“, разказа Слим.