0

Д ейвид Бекъм стана кум на собствения си баща Тед, който мина за втори път под венчило на 73 г.
По случай сватбата с 62-годишната адвокатка и милионерка Хилари Мередит младоженецът показа чисто нови и искрящи зъби, разкри „Сън“.
Церемонията се проведе в най-тесен кръг, като на нея футболната легенда пристигна с жена си Виктория (47). Дойдоха също три от четирите им деца - 16-годишният Крус, дъщеричката Харпър (10) и Ромео (19) с гаджето си Мия Реган. Най-големият Бруклин (22) остана в САЩ с годеницата си Никол Пелц. Присъства също сестрата на Дейвид – Луиз, с приятеля си.

Всички те се събраха на много специално място – т. нар. Мидъл Темпъл в центъра на Лондон. Тук преди 500 г. се изявявали първите юристи в историята на града, а освен това през 1602 г. е сцена за премиерата на пиесата „Дванайсета нощ“ в присъствието на самия Шекспир. По време на Втората световна война сградата е ударена от бомба и после възстановена.
„Тед е в своите 70 години, а Хилари в своите 60. Предвид възрастта им и това, че и двамата имат предишни бракове, те не искаха да вдигат шум около себе си. Цялото семейство обаче беше доволно да се събере по този повод“, коментираха близки на фамилията.

Хилари, чиято кума беше дъщеря й Шарлот, срещна Тед през 2019 г. по време на благотворителна инициатива за ветерани от армията. Влюбените се настаниха в къща в Чешир и се сгодиха през март 2020 г. До 2002 г. Бекъм-старши бе женен за майката на Дейвид – Сандра. Той коментира развода им в автобиографична книга, което предизвика разрив между него и известния му син. Двамата се сдобриха през 2007 г., след като Тед преживя инсулт.