0

Ф еновете на крикета станаха свидетели на забележителна победа на Калкута Найт Райдърс над Гуджарат Тайтънс с 207 (20) на 204 (20).

С най-голяма заслуга за успеха бе Ринку Сингх, който заслужено бе засипан с многобройни похвали. Той обаче едва ли е очаквал, че страхотните му изяви ще привлекат вниманието и на бившата порнозвезда Кендра Лъст. Оказа се, че от далечна Америка 44-годишната брюнетка е проследила внимателно събитията на ст. „Наредндра Моди“ в Ахмедабад (Индия). И по-специално интересът, при това едва ли само в спортен аспект, е бил насочен именно към Ринку Сингх.

За да фокусира погледа на Сингх, порнодивата публикува в профила си в Туитър колаж със своя снимка и тази на крикет звездата. Отзад бе монтирала логото на Калкута Найт Райдърс. Под нея подчерта интереса си към състезателя с гръмкото послание „Ринку – Кралят“ и постави емотикон за целувки. Излишно е да се споменава, че почитателите на двамата в социалните мрежи полудяха и започнаха да се чудят дали палавата дама от филмите за възрастни ще завърти романс с известния спортист. Крикетът е изключително популярен спорт във Великобритания, Индия, Пакистан и Австралия и талантливият Ринку Сингх определено е герой за милиони.

Кендра Лъст, която има богата филмова кариера, пък не за първи път се облизва около спортист. Преди години тя бе спрягана за връзка с Хамес Родригес, по онова време крило на Реал (М). Отношенията между двамата бяха разкрити от нейна публикация до колумбиеца по случай рождения му ден, която гласеше: „ Честито, надявам се да ти е харесало“. По-късно, когато Родригес вече бе в Евертън, Кендра отново засили слуховете, че е мачкала постелята му. Тя стори това отново в Туитър, а поводът бе контузията в слабините, която получи играчът в дерби с Ливърпул, завършило 2:2. „Ох, надявам се, че си добре?“, не скри загрижеността си за мъжкото достойнство сексмашината от Мичиган.

Кендра Лъст изобщо има страст към спорта. Миналата есен стана ясно, че тя спонсорира боксьорката Тай Емери. Австралийката се прочу, след като спечели с нокаут дебютния си мач и отпразнува успеха, като вдигна потничето си и показа гърдите си на публиката в залата.