0

Н ово гадже има красавицата Десире Кордеро и този път той не е нито футболист, нито актьор.

Мис Вселена Испания 2014 отскоро е лудо влюбена в колегата си модел Атила Есколано. 28-годишната хубавица от Севиля призна любовта си в Инстаграм, където има 283 000 последователи. Тя публикува снимка, на която прегръща колегата си, с послание: „Липсваш ми“.

Името на Десире нашумя през 2016-а, когато излезе новината за връзката й с Кристиано Роналдо. Романсът им обаче приключи бързо-бързо. Край сложи португалецът, бесен, че клюката е стигнала до жълтите медии. Той обвинил именно миската, че издала тайната им на пресата, за да трупа популярност на гърба му. След разрива госпожица Кордеро изпаднала в криза и дори планирала да се премести в Америка, за да избяга от мъката.

Красавицата обаче успя да се справи и след Кристиано завъртя още няколко гаджета. Сред тях беше и аржентинският футболист на Лацио Хоакин Кореа, с когото беше между 2018-а и 2021-а. В списъка й влизат още бившият нападател на Бетис Винченцо Ранела и Алваро Руис, синът на бившия играч на Реал и националния отбор на Испания Фернандо Йеро.

За последно красавицата имаше връзка с известния испански актьор Марио Касас, но я прекрати в началото на тази година.
Новият й Атила освен успешен модел е и професионален музикант. Той има диплома по музикознание, обожава да свири на китара и е един от основателите на групата Baraka, в чиито изпълнения са съчетани фламенко, поп и латино.

Той и Десире се издадоха, след като пуснаха свои снимки от една и съща вана, вероятно в хотел. След това вече нямаше какво да крият и хубавицата сподели общо фото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A T I L A (@ati_9)