0

Б ившата съпруга на световния шампион с Германия Матс Хумелс – Кати, ще украси юлския „Плейбой“ в родината си.

Изданието е подготвило и специална изненада - 35-годишната тв водеща няма да се появи по страниците сама, а със сестра си Ванеса Фишер (33). За сестра си Кати каза: „Тя е най-красивата жена не само отвън, но и отвътре“.

Главният редактор Флориан Бойтин (56) потвърди пред “Билд“ новината: „Да, вярно е. Фотосесията с Кати и Ванеса се проведе на Канарските острови. Снимките се получиха фантастични“.

Целта на сестрите не е била просто да покажат телата си. Кати, която се радва на близо 700 000 последователи в Инстаграм, и данъчната служителка Ванеса са били вдъхновени от френската активистка за правата на жените Марлен Шиапа. 40-годишната дама, която е държавен секретар на френския премиер по въпросите на социалната икономика и асоциативния живот, си навлече много критики, че е избрала „сексистко списание“, за да прокламира идеите си. Марлен иска жените да бъдат подкрепяни в техните решения, независимо дали искат да позират голи за списание или да се обличат като монахини.

Самата Кати се бори за самоопределението на нежния пол от години, настоявайки, че всяка жена е красива, независимо дали е слаба или дебела, ниска или висока. Когато от „Плейбой“ я потърсили, тя се съгласила спонтанно. След развода със защитника на Борусия (Дортмунд) тя не спира да пълни социалните мрежи със свои разкрепостени кадри и да показва на света, че се чувства по-удобно от всякога в кожата си. Футболна съпруга №1 на Германия за 2013 г. отглежда сама сина си Людвиг (5), след като Матс се скъса да й изневерява и тя бе принудена да сложи точка на 7-годишния им брак.