0

П ищната Габриела Кавалин отново ходи с футболист, след като миналата година се раздели шумно с бразилския национал Антони.

Заради новия си Матеус Саладаня изкусителката се премести в Белград, където той играе в Партизан. Двамата цъфнаха заедно на баскетболен мач в сръбската столица и седнаха на първия ред, където не останаха незабелязани.

Габриела събра погледите не само на феновете в залата. Нейни снимки бързо обиколиха всички медии – официални и социални. Бразилката се появи с кожено яке и бюстие, но с разкопчан цип, за да извади на показ големия бюст. Самата тя сподели няколко кадри на стори в профила си в Инстаграм, където има половин милион последователи, и показа, че истински се наслаждава на случващото се на паркета в мача Партизан - Цедевита (110:102).

Габи, която в родната си Бразилия е сред най-популярните инфлуенсъри, нашумя покрай скандала с Антони. Тя беше с футболиста на Манчестър Юнайтед от пролетта на 2022 г. до май 2023-а. Малко по-късно го обвини в насилие. Хубавицата твърдеше, че той я пребил в хотелска стая в началото на януари миналата година, в резултат на което се оказала със сцепена глава и със спукан силиконов имплант на гърдите. Освен това хвърлил чаша срещу нея и в опит да се спаси тя си разрязала пръста „до кокал“. Това обаче не била първата му проява на насилие. Всичко започнало на 1 юни 2022-а, когато той насила я натикал в колата си и заявил, че ако не е с него, няма да е с никой друг. В резултат на емоционалния шок Габи изгубила бебето си в 16-ата седмица от бременността.