0

И ран Анджело вече няма да прекарва дълги часове в терзание по някогашния национал на „селесао“ Хълк.

Бившият модел отново пърха на крилете на щастието, след като преоткри любовта. Новата страст на русата дама е 25-годишният Лукас Суасуна. И връзката между двамата е поредното доказателство, че когато играят чувствата, възрастта е без никакво значение. Защото симпатягата е доста по-млад от 54-годишната си любима.

Слухове, че Иран най-после има сериозен партньор след развода, тръгнаха още през лятото. Тогава тя бе забелязана да се весели с Лукас и приятели в луксозен ресторант в Сао Пауло. Подозренията, че двамата имат вземане даване обаче се потвърдиха, когато перспективният инженер я заведе на сватба в родния си град Жоао Песоа, столица на щата Параиба. Според местните медии Лукас и Иран се гушкали цяла нощ. После си направили и романтична разходка с лодка до живописен остров. Надушил интереса на светските хроникьори, младият влюбен побърза да затвори профила си в Инстаграм. Късно, защото негови снимки с Иран бързо бяха свалени и публикувани в социалните мрежи.

В пика на кариерата си Хълк бе истинска звезда, особено в периода, когато играеше в Порто и Зенит. С Иран бяха женени от 2007 г. и имаха щастлив брак със синовете си Йън и Тиаго и дъщеричката Алиса. Всичко рухна през 2019 г., като раздялата бе достойна за сценарий на сапунена опера. Тогава славният голмайстор заряза съпругата, за да се хвърли в обятията на далеч по-младата й племенница Камила. Потресена от двойното предателство Иран Анджело дълго време не успяваше да се съвземе. Но всичко това вече е в миналото благодарение на Лукас. Колкото до Хълк, той си се чувства отлично с Камила, която миналата година го дари с момиченце, което кръстиха Зая.