0

П ървата ракета на Германия Анжелик Кербер е на любовен допинг по време на Откритото първенство на Австралия.
Трикратната шампионка от Големия шлем взе със себе си на Зеления континент приятеля си Франко Бианко, който не се отделя от нея дори на тренировките в „Мелбърн парк”.

Поставената под №16 Анджи, която открива утре участието си срещу Кая Канепи (Ест) навръх своя 34-и рожден ден, триумфира с титлата тук през 2016 г. „Билд” разкри, че тайнственият мъж до нея е икономистът Франко Бианко. Двамата се познават отдавна, като преди повече от година позираха заедно на снимки в спортния парк „Кьонигщайн им Таунус”, който Бианко управлява. От спортния център, който включва фитнес зала от 2000 кв. м и три тенис корта, публикуваха обща снимка на Керберс с Бианко на страницата си във Фейсбук през януари 2021 г.

Веднага след като излезе новината за тяхната връзка, кадърът беше изтрит. Потърсена от медиите си в родината, бившата №1 в света отсече: "Личният ми живот остава тайна".

Оказва се, че предприемачът е придружавал левичарката от Бремен на няколко турнира миналия сезон. Чаровникът е бил в ложата й и на „Уимбълдън 2021”, когато Анджи се изстреля до четвъртия си полуфинал в най-старата надпревара, която спечели през 2018 г. Въпреки че отстъпи на бъдещата победителка Ашли Барти (Авл), всички забелязаха с какъв устрем и настроение играе Кербер. Явно новата любов още тогава си е казала думата, като в края на 2021-а блондинката завърши в Топ 20 на света, а приходите от наградни фондове в блестящата й кариера надхвърлиха 31 млн. долара.

Сексуалният живот на звездата винаги е бил мистерия. Досега тя никога не се е появявала на публични места с гадже. Според слуховете нейната единствена връзка е с треньора Торбен Белц. Двамата започват да работят заедно през 2003-а. В продължение на 10 години Анжелик и Торбен летят из цял свят по турнири, но след това се разделят.