0

Л юбимката на Сърбия Цеца Величкович се запозна с бъдещия си зет – футболния национал Неманя Гудел.

От няколко месеца халфът на Севиля върти луда любов с Анастасия, щерката на фолкзвездата. Чернокосата красавица, която също като майка си е певица, вчера навърши 24 и по този повод срещна най-свидните си хора.

Още в ранни зори наздравица за наследницата на Цеца и Аркан вдигнаха две фамилии – Ражнатович, начело с известната майка и брата Велко, и Гудел. Специални гости в палата на семейството в баровския белградски квартал „Дедине“ бяха майката на Неманя - Оливера, сестрата тенисистка Ваня и братът футболист Драги. „Честит рожден ден, снахичке“, написа Оливера, която много се гордее с успехите на всичките си деца.

 

Голямото парти пък беше планирано за снощи в елитен ресторант. Анастасия събра над 100 гости, а тя и Цеца не пестиха пари. Според медиите в Белград за купона са похарчени над 10 000 евро. На масите ще има в изобилие от всичко – различни видове меса, салати, пайове, тестени изкушения и десерти. Само за питиетата са броени над 3000 евро. В разгара на партито рожденичката ще духне свещички и ще разреже торта на няколко етажа.

Очаква се неотлъчно до нея да бъде 30-годишният й любим Неманя.

За него връзката с Анастасия е втората с певица. Преди това той ходеше със Саня Вучич, а щерката на Цеца в началото на февруари се раздели с Джордже Кулич от Нови Сад, с когото ходеше пет години.