0

З вездата на Португалия и на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо отвори петия си хотел, докато се опитва да  класира страната си за предстоящия Мондиал в Катар.
Той вече управлява луксозни хотели в Лисабон, Мадрид, Ню Йорк и родния си остров Мадейра, а сега отвори врати най-новото му бижу - Pestana CR7 Lifestyle в мароканския град Маракеш, пише „Сън“. 

Луксозното съоръжение разполага със 174 стаи, СПА център, бизнес център, басейн и фитнес зала. Стаите струват от £158 до £372 на вечер.

Покривът с басейн предлага панорамна гледка към Атласките планини.

Гостите на новия хотел могат да се хранят по здравословния модел на суперзвездата на световния футбол. Те могат да се насладят на меню на басейна, „фокусирано върху здравословни храни и напитки“.

37-годишният Роналдо каза: „Когато отворих първия хотел от Pestana Group през 2016 г., нашата амбиция беше да създадем международна марка. От този първи важен етап в Мадейра, нашият дом, последван от хотел в Лисабон, ние вече се разширихме до Мадрид и Ню Йорк. Отварянето на този хотел в Маракеш ни отвежда до петия град. Но повече от просто число, то представлява връзката ми със страна, която ме вълнува и където винаги се чувствам добре дошъл“.

Президентът на Pestana Group Дионисио Пестана каза: „Партньорството между Pestana Hotel Group и Кристиано Роналдо навлиза в нова глава, с първия хотел в Африка. Континент, където групата започна своята интернационализация преди повече от 20 години. И там, където има истинска и безусловна страст към футбола, където Кристиано е експерт."

А говорител на хотела добави: „Една мечта се превърна в реалност. Повече от просто хотел, това е незабравимо преживяване в екзотичната атмосфера на един от най-емблематичните градове в Африка.“