0

Гаджето на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, се изфука със снимките си на първа страница на престижното списание Cosmopolitan, небрежно разпръснато в частния самолет на футболната звезда.

Роденият в Аржентина модел позира за испанското издание на известното списание. 27-годишното гадже на Кристиано е в сиво горнище и панталон в същия тон, с черна лента на глава, а няколко екземпляра от списанието бяха разпръснати на масата пред нея.

Публикацията е подписана: "Като малко момиченце. @aloyoga #love #happiness #gratitude", като тя има над 850 000 харесвания в Instagram.



Реактивният самолет G200 Gulfstream на Роналдо е с два двигателя, може да развие почти 900 км/час. Рони го купи през 2015 г.

Обхватът му е над 6200 км с едно зареждане с четирима пътници на борда, което го прави идеален за бързи полети от новата му база в Англия до центрове из Европа.

След като първият му полет през 1997 г. е последван от сертифициране от американските и израелските авиационни агенции през 1998 г., G200 е на пазара от 1999 г.

Родригес е бременна в петия месец с втора двойка близнаци на Кристиано. Родената в Аржентина красавица се срещна и започна да излиза с Роналдо през юни 2016 г., след като той влезе в бутика за дрехи в Мадрид, където тя работеше тогава за около 12 евро на час.