0

Л юбовна драма разтърси Интер. В основата са нападателите Лаутаро Мартинес и Ромелу Лукаку.

Бомбата хвърли аржентинското издание Ole, което съобщи, че първият напуснал половинката си Агустина заради гей афера със съотборника си. Именно така медията обясни защо Лаутаро изненадващо изтри профила си от социалните мрежи.

Футболистът от Аржентина и сексапилната Агустина Гандолфо са заедно от 2018-а, а през февруари миналата година станаха родители на момиченце - Нина. Красивата майка бързо влезе във форма и продължи да публикува предизвикателни снимка, както правеше и преди раждането.

Мартинес и Лукаку пък са близки приятели още от първия престой на белгиеца в Интер. През 2021-ва Ромелу беше продаден на Челси, но след неуспешен престой там бързо-бързо се завърне в Италия. Първият, който разбра това, беше именно аверът му Лаутаро.

След като новината за любовния триъгълник обиколи цяла Италия, Лаутаро Мартинес се включи, за да обясни какво точно се случва. Той нарече фалшива новина връзката си с Лаутаро.

„Профилът ми беше хакнат, това е и причината известно време да не присъствах в мрежата. Сега пак съм на линия. Защо се появяват клюки за раздяла? Жена ми и аз сме заедно и много щастливи, няма какво да обяснявам и изяснявам.  Щастливи сме и се наслаждаваме на живота си заедно“, написа 25-годишният аржентинец и публикува своя снимка с Агустина, за да покаже колко им е добре заедно.