0

Ф иналистка в конкурса „Мис Белгия“ може да е новото красиво попълнение в ложата на „Олд Трафорд“.
26-годишната Корали Поровекио ще пристигне в Манчестър, ако любимият й мъж Бубакар Камара бъде привлечен от местния Юнайтед. Именно халфът на Олимпик (Марсилия) е спряган от медиите на Острова за първи трансфер на новия мениджър Ралф Рангник. За подписа му напира и Барселона.

Жената до него - Корали, расте, увличайки се по модата и през 2014, когато е все още на 18, става втора в конкурса „Мис Белгия“. След това участва в сезон 9 на популярното френско риалити шоу „Тайната история“. Тя е сред най-силните характери, но заради бурните си отношения с част от другите участници напуска сама няколко дни преди финала. Пробва се в още няколко предавания и минава през връзка с известен инфлуенсър, за да обяви през есента на 2018 година любовта си с футболиста Бубакар Камара. На Свети Валентин следващата година двамата се сгодяват, а през май 2020-а стават и родители на момченце Лирой.

Сега бившата миска отново е бременна и бебето пак ще е момче. „Изобщо не съм разочарована. Но в началото си мислехме, че ще имаме момиченце, защото гинекологът ми каза така. Няма никакво значение какъв ще е полът на бебето. Единствено искахме разликата с Лирой да е малка“, разказа белгийката, която е с четири години по-голяма от любимия си Бубакар.
Тя разкри и друга лична история - има проблем със сърцето и ще трябва да се оперира след раждането.