0

Ф утболистът Себастиан Летджет не спира да се фука с успеха на гаджето си Ребека Мари Гомес.
24-годишната красавица спечели Американските музикални награди за 2021 година в категория „Любима латино изпълнителка“ на церемония в Лос Анджелис. „Във всичко, което правиш, ти представяш своята общност, семейство и култура. Заслужаваш всичко“, написа халфът на ЛА Галакси. „Нямам думи. Благодаря ти, бейби“, отвърна му певицата, която на сцената се подвизава като Беки Джи.

Романс

Футболистът и певицата наскоро влязоха в шестата година от връзката си. „Няма нещо, за което да не можем да говорим помежду си“, заяви Беки, която е родена в Америка и е от мексикански произход. Любимият й Себастиан пък е с корени от Аржентина. „У нас се говори и на английски, и на испански. Но май повече на испански – така както е в много домове в Калифорния“, признава още изпълнителката.


Пет години по-големият от нея Латджет пък твърди, че тя е по-известната от него. „Обикновено спират Беки, а аз влизам в ролята на фотограф“. Вкъщи готвачът е тя, на нея се падат засуканите ястия. Футболистът пък е царят на скарата.

Опит

Двамата все още не мислят за брак, но скоро най-вероятно и това ще се случи. „Навремето майка ми е предложила на баща ми. За мен връзката не е еднопосочна улица. Няма значение от кого ще дойде инициативата, но следвам съвета на баба ми: „Първо опитай, после купувай“. Началото на пандемията и изолацията ни се отразиха добре, тъй като за първи път прекарахме дълго време заедно“, обясни още певицата.
Тя вече се впусна и във футболната индустрия, след като компанията, в която има участие, придоби собствеността върху женския ФК Ейнджъл Сити. Клубът ще започне състезателна дейност през идната 2022-ра. „Съветите на Себастиан ще са ми от полза. Но аз обичам футбола много преди да го срещна, тъй като моят дядо е истински фанатик. Като малка ритах с момчетата и по едно време дори имах предложение да стана професионалист“.