0

С едмицата наистина бе добра за Борусия (Дортмунд) и Матс Хумелс.

„Жълто-черните“ направиха страхотен мач в гостуването си на Милан, победиха с 3:1. Това осигури на тима класиране на осминафиналите в Шампионската лига. Затова и радостта на феновете на Борусия по трибуните бе голяма. За Хумелс, който е лидер на германския тим, имаше специална подкрепа – тази на модела Никола Каванис. Случайно ли красавицата също бе в Милано в този паметен ден.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicola Cavanis (@nicola)

Според „Билд“ именно Каванис е жената, която отново кара Хумелс отново да пърха на крилете на любовта. Преди година световният шампион с Бундестима от 2014 г. се разведе със съпругата си Кати. Бракът им издържа седем години, но напоследък нещата не вървяха. Най-вече заради палавото поведение на футболиста. Като разумни хора двамата се разделиха цивилизовано и запазиха добрите си отношения.

Матс дори подари на Кати моден тренировъчен екип, с който да спортува. Оттогава бранителят бе засичан с различни жени. Сега обаче нещата изглеждат сериозни. Информацията на „Билд“ е, че връзката му с Никола е от няколко месеца. Към момента обаче предпочитали да се насладят на щастието далеч от погледите на обществото.

Както и Хумелс новата му изгора е известно име. Само че не в спорта, а в модния свят, където е лице на едни от най-известните марки за козметика, бельо, бански и спортни облекла. Никола също така е изявен инфлуенсър, като има над 1,5 млн. последователи в Инстаграм.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicola Cavanis (@nicola)

Родената в Мюнхен манекенка, която на 17 декември ще навърши 25 години, поддържа перфектните си форми със строга диета и здрави фитнес упражнения, които редовно споделя с почитателите си във видеоклипове.