0

Т енис легендата на чешкия тенис Петър Корда омъжи голямата си дъщеря Джесика на изискана церемония във Флорида, където семейството живее от дълги години, съобщава "Телеграф".

53-годишният чех организира сватба като от приказките, но въпреки това хич не изглеждаше щастлив. Това прозира от снимките, които другата му дъщеря – Нели, сподели в Инстаграм. Гости и потребители на социалните мрежи не пропуснаха да се пошегуват. Една от най-добрите приятелки на булката – голфърката Алисън Лий, написа: „Много си сериозен“. На което Нели отговори: „Винаги си е бил такъв“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nelly (@nellykorda)

„Винаги и завинаги“, написа на първата семейна снимка щастливата 28-годишна младоженка, която от 2010-а е професионален състезател по голф. Една от първите, които я поздравиха, беше тенисистката Винъс Уилямс.

 

Сватбената церемония се състоя на 12 декември в елитен клуб във Флорида, а булката имаше седем шаферки. Най-щастливи бяха родителите й – Петър и Регина, която също като съпруга си е бивша тенисистка, а също сестрата Нели и братът Себастиан, най-малкият в семейството – на 21 г. той е тенисист (в момента е №188 в ранглистата АТП).

Себастиан е щастливо влюбен в дъщерята на друга голяма чешка легенда – Павел Недвед. Той и Ивана се познават от деца, а вече са и двойка.

Джесика взе за съпруг дългогодишния си приятел Джони Делпрете, също голфър в колежа. След това обаче се ориентира към бизнеса с недвижими имоти и продава предимно луксозни сгради по крайбрежието.

Преди две години той беше арестуван, след като скрита камера го улови да се забавлява с проститутка при посещение за масаж в спа център. Наложена му бе глоба от 2500 долара. Случилото се разклати отношенията му с Джесика, но в крайна сметка русокосата голфърка му прости и избра да остане с него.