0

Г ригор Димитров и Мадалина Геня се превърнаха в голямата атракция от осмия ден на 80-ото издание на кинофестивала във Венеция. Двамата пристигнаха с гондола в „Палацо дел Чинема“, като бяха снимани как се целуват и прегръщат по прочутите канали.

35-годишната Геня беше обявена за кралица на вечерта от сп. „Венити Феър“, която щяла да бъде скучна без нейната поява. Румънската актриса и певица украси червения килим в бяла рокля с щраусова боа, дело на модния бранд „Пинко“. Тя си заслужи сравнения с египетския бог Озирис, който често е изобразяван с бяла роба. „Усмихвам се, защото бебчето ми е точно пред мен“, написа Мади относно свой усмихнат кадър от събитието.

Според изданията на Апенините тя е засенчила дори израелския топмодел Бар Рефаели (38), която се прочу с 4-годишната си връзка с Леонардо ди Каприо, а впоследствие се омъжи за бизнесмена Ади Езра и му роди три деца. Във Венеция синеоката дива беше в компанията на Езра и носеше черен тоалет с бяло наметало на „Елизабета Франки“.

Всъщност поводът красавиците да се появят на фестивала беше премиерата на филма „Произход“ (Оrigin) на режисьорката Ава Дюверне. Той е част от конкурсната програма и разказва за преселението на тъмнокожото население на САЩ от селскостопанския Юг към промишлените Север и Запад.

Колкото до Григор, който отказа да играе за националния отбор в Купа „Дейвис“ срещу Казахстан в София (16-17 септември), следващият му турнир ще е в Китай. Звездата ни ще играе в надпреварата ATP 250 в Чънду ($1 152 805) от 20 септември, където ще се включи за първи път от 2019-а и общо за трети път в кариерата си.