0

Ж ерар Пике и Неймар са от един дол дренки. Оказа се, че в нощта, в която бразилецът свали две наведнъж, испанецът също се забавлявал подобаващо.

Бившият защитник бил забелязан в компанията на мистериозна жена, която не е приятелката му Клара Чиа. Тя е брюнетка, двамата демонстрирали близки отношения, а той се държал изключително нежно с нея, съобщи журналистът Хоакин Прат в предаването си по Telecinco.

Пике бил в същото ВИП сепаре, в което и известният испански инфлуенсър и негов добър приятел Ибай Янос. Същият показа снимка от вечерта с Неймар, но това само още повече влоши случващото се около нападателя. Във въпросната вечер той беше заснет с две жени – брюнетка и блондинка, въпреки че половинката му Бруна е бременна и съвсем скоро ще роди момиченце.

„Наясно съм какво се е случило и съм разочарована. Но в течение на моята бременност вниманието ми е насочено единствено към дъщеря ми“, написа в социалните мрежи Бруна, която вече е простила не една или две забежки на Неймар.

В един момент от лудата вечер в нощния клуб, помещаващ се в сградата на бивша банка, пуснали хит на Шакира. Това вбесило Пике, който напуснал, за да не стане обект на подигравки. Както е известно, той и певицата се разделиха през лятото на 2022-ра след повече от 10 години заедно и две деца. Той смени колумбийката със студентката Клара Чиа, която работеше в неговата фирма.